logo

Τιμοκατάλογος

Τιμοκατάλογος

(επιλέξτε για να δείτε λεπτομέρειες)

ΠΗΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μπάνιο με πηλό διάρκειας 20\' - 25\' σε ανοικτή πισίνα και ντους διάρκειας 20\' με ιαματικό νερό.
6€/άτομο

ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΤΟΥΣ

Ντους διάρκειας 20\' με ιαματικό νερό για χαλάρωση και ευεξία.
3€/άτομο

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Χαλάρωση για 20\' στο μεταβυζαντινό χαμάμ (κατά τη διάρκεια της υδροθεραπείας ο χώρος παραμένει ανοικτός για έως 4 άτομα)
5€/άτομο

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ PRIVATE

Χαλάρωση για 20\' στο μεταβυζαντινό χαμάμ (η τιμή αφορά στη δέσμευση του χώρου για έως 4 άτομα)
20€

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Συνεδρία μασάζ διάρκειας 30\' αποκατάστασης και πρόληψης μυϊκών τραυματισμών
20€/άτομο

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Συνεδρία μασάζ διάρκειας 30\' για αποβολή της σωματικής κόπωσης και του stress
20€/άτομο

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Συνεδρία μασάζ διάρκειας 30\' στην περιοχή των πελμάτων με σκοπό την καλή λειτουργία της άμυνας του οργανισμού, του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος
20€/άτομο

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΗΦΑΙΣΤΙΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ

Συνεδρία μασάζ διάρκειας 30\' με τη χρήση ζεστών ηφαιστειακών πετρών (βασάλτες) για την ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους, την αύξηση του μεταβολισμού και την αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού
20€/άτομο

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ

Συνεδρία μασάζ διάρκειας 30\' με χρήση βιομαγνητικών βεντουζών για την δημιουργία τοπικής υπεραιμίας ώστε να αποβληθούν οι τοξίνες, να αντιμετωπιστούν οι ρευματισμοί και το κρυολόγημα και να μειωθούν η κυτταρίτιδα και οι μυϊκοί πόνοι
20€/άτομο

 

Ενδεικτικοί κανόνες Πηλοθεραπείας και Υδροθεραπείας

 • Πριν την έναρξη οποιασδήποτε μορφής πηλοθεραπείας ή υδροθεραπείας απαιτείται λεπτομερής εξέταση από το γιατρό του Πηλοθεραπευτηρίου για το ενδεχόμενο συνύπαρξης και άλλων παθήσεων που αποκλείουν ή περιορίζουν την Ιαματική Λουτροθεραπεία.
 • Πριν την πραγματοποίηση της πηλοθεραπείας ή υδροθεραπείας το στομάχι πρέπει να είναι άδειο, κατά την επίσημη οδηγία δύο ώρες μετά το πρόγευμα και τέσσερις ώρες μετά το γεύμα.
 • Μετά τη διεξαγωγή οποιασδήποτε μορφής θεραπείας με κάποιο ιαματικό φυσικό πόρο επιβάλλεται η ανάπαυση του λουόμενου για μισή ώρα περίπου σε ζεστό και προφυλαγμένο από ρεύματα μέρος.
 • Ιδίως για τη λούση στις ομαδικές δεξαμενές πρέπει να προηγείται κένωση της ουροδόχου κύστης στην τουαλέτα.
 • Οι λουόμενοι απαγορεύεται να κάνουν χρήση του ιαματικού φυσικού πόρου χωρίς την προβλεπόμενη άδεια του γιατρού και κυρίως απαγορεύεται να μεταφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο ιαματικό νερό ή ιαματικό πηλό εκτός του χώρου του Πηλοθεραπευτηρίου.
 • Απαγορεύεται η χρήση γυάλινων και αιχμηρών αντικειμένων γύρω και μέσα στις δεξαμενές και στα ντουζ.
 • Απαγορεύεται η είσοδος σε ζώα στο Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού.
 • Απαγορεύεται η κατανάλωση τροφίμων και ποτών στους χώρους των δεξαμενών πηλού και νερού.
 • Για την είσοδο στις ομαδικές δεξαμενές είναι υποχρεωτική η χρήση του μαγιό ή του ειδικού εσώρουχου καθώς και του καλύμματος της κεφαλής (σκουφάκι) που μπορείτε να προμηθεύεστε στη ρεσεψιόν.
 • Αντενδείξεις ιαματικής πηλοθεραπείας και υδροθεραπείας (ενδεικτική απαρίθμηση): σοβαρά συστημικά νοσήματα όπως καρκίνος, υπερθυρεοειδισμός, φυματίωση, σακχαρώδης διαβήτης, αναιμία, πυοδερματίτιδες, αιμοδερματοπάθειες, αρτηριακή υπέρταση, καρδιακή ανεπάρκεια και σοβαρή καρδιοπάθεια, αναπνευστική ανεπάρκεια, πνευμονικό οίδημα, πρόσφατο έμφραγμα ή στηθάγχη, φλυκταινώδης ψωρίαση, σπογγοειδής μυκητίαση, καρκίνος του δέρματος, αιμορραγίες διαφόρων οργάνων, νεφροπάθεια, ηπατοπάθεια, προχωρημένη αρτηριοσκλήρωση ιδίως των εγκεφαλικών αγγείων, πρόσφατες εγκεφαλικές αιμορραγίες και οι θρομβώσεις των αγγείων πριν περάσουν 6 τουλάχιστον μήνες από την προσβολή, βαριές νευρικές και ψυχικές παθήσεις, εγκυμοσύνη (ιδίως μετά τον 6ο μήνα), η έμμηνος ρύση και γενικά η παρόξυνση χρόνιας πάθησης.
 • Η καθαριότητα σε όλους ανεξαιρέτως τους χώρους πραγματοποίησης πηλοθεραπείας ή υδροθεραπείας πρέπει να είναι άψογη και όλοι οι εν λόγω χώροι πρέπει να πληρούν τους όρους υγιεινής και ασφάλειας.
 • Όσοι εκ των λουόμενων επιθυμούν μπορούν να αφήνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και τιμαλφή στη ρεσεψιόν προς αποφυγήν απώλειας των αντικειμένων τους. Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας των προαναφερθέντων.
 • Οι λουόμενοι οφείλουν να υπακούν στις οδηγίες του γιατρού και των υπαλλήλων που βρίσκονται εντός του χώρου της πηλοθεραπείας (λουτρονόμοι).
 • Απαγορεύεται η είσοδος στις δεξαμενές πηλοθεραπείας και υδροθεραπείας ανηλίκων και ατόμων που πάσχουν από άνοια ή σοβαρά κινητικά προβλήματα χωρίς συνοδό.
 • Απαγορεύεται το κάπνισμα στους χώρους πηλοθεραπείας και υδροθεραπείας.
 • Πριν την είσοδο στις δεξαμενές πηλοθεραπείας και υδροθεραπείας είναι υποχρεωτικό το ιαματικό ντουζ από τους λουόμενους.